Pagina opties

Blog

 • Armoede is iets wat iedereen op een gegeven moment kan overkomen

  (21-01-2020)

  Via de Hanzehogeschool die in samenwerking met de gemeente Westerkwartier en de gemeente Groningen het project fighting poverty hebben gestart. Mochten wij als vierdejaars studenten van de opleiding communicatie en multimedia design onderzoek doen naar een groot wereldwijd probleem namelijk armoede.

 • Voor ons is een wereld opengegaan

  (26-11-2019)

  De derde blog is afkomstig van Annieke, Ivo, Martijn en Ramona, vier studenten van de Hanzehogeschool die Communication en Multimediadesign studeren. Zij doen onderzoek om te achterhalen hoe je de vraag om hulp en het aanbod van hulp bij armoede het beste bij elkaar kunnen brengen. Hun ervaringen delen ze graag.

 • Wat ik met armoede heb

  (20-11-2019)

  In de tweede blog vertelt Koos Slagter, secretaris van Stichting Leergeld Westerkwartier-Noordenveld, waarom hij zich iedere dag met ziel en zaligheid inzet om kinderen die in armoede leven te helpen.

 • De passie voor armoedebestrijding van wethouder Bert Nederveen

  (31-10-2019)

  In ons project willen we armoede bestrijden door hulp vragen en hulp bieden te vergemakkelijken. In een serie blogs maken we dat wat persoonlijker en geven we de verschillende aspecten van armoede een gezicht. We beginnen met een bijdrage van wethouder Bert Nederveen.