Pagina opties

Projectleider gevonden!

Afbeelding van Ernst Wallinga

We hebben gezocht naar een projectleider om het project in goede banen te leiden en er een gevonden in de persoon van Ernst Wallinga. Hij stelt zich graag voor.

Ik ben Ernst Wallinga, geboren Groninger en inmiddels 54 jaar jong. Ik heb organisatieadvies gestudeerd en ondersteun organisaties bij veranderingen. Ik heb zowel voor als in het publieke domein gewerkt (gemeenten, rijksdiensten, ministeries) als bij en voor bedrijven (van klein, best groot tot en met multinationals).

In heb in mijn werkzame leven heel veel organisaties van binnen mogen zien. Doordat ik als projectleider of organisatieadviseur vaak te maken krijg met vraagstukken die een hele organisatie raken en steeds vaker de grenzen daarvan overstijgen ben ik me steeds meer gaan toeleggen op die verbinding. Iedereen is tenslotte op de een of andere manier wel met elkaar verbonden, en dat geldt ook voor organisaties. In een verbonden omgeving versterken en helpen mensen elkaar, omdat ze samen sterker staan. Ik heb gezien dat met de groei van de onderlinge verbondenheid de complexiteit van de samenwerking toeneemt. Dat heeft impact op onze samenleving. Voor mensen die in armoede moeten leven is die verbondenheid met de omgeving niet zo vanzelfsprekend. Vandaar ook dat ik erg enthousiast ben over het project van Arm naar Beter. Het maakt meer hulp toegankelijk voor mensen die het echt nodig hebben en vermindert tegelijkertijd de complexiteit om de hulp te kunnen ontvangen. Ik heb er zin in!